Balogh Brigitta

Balogh Brigitta vagyok közel tizenöt éve belső építészettel, 3D látványtervezés, ingatlanok bővítésével, átalakításával, felújításával, kert tervezéssel, kivitelezéssel foglalkozom.
Budapest és vonzáskörzetében értem el kimagasló eredményeket, csapatunk az egész országban és a határon túl is terjeszkedik.

Az ügyfelek kívánságát maximálisan teljesítem, számomra a legfontosabb, hogy az elérhetetlen álmaikat is megvalósítsam. Problémák nem léteznek, a legnehezebb feladatot is megoldom. Folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb designt tökéletesen megvalósítsam.

Maximalista ember vagyok, aki mindig a legjobbat hozza ki magából. A belsőépítészeti szakmát kis ingatlanok renoválásával kezdtem, mostanra a fő szakirányom, a luxus ingatlanok tervezése és kivitelezése, a megbízói kereslethez igazodva. A szakmai elismerések és az ügyfelektől kapott pozitív visszajelzések visznek előre a munkámban, és okozzák a legnagyobb örömet.

Az belsőépítészethez kapcsolódó szakterületek legjobbjaival dolgozom együtt.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen meg, ha ingatlan felújításon gondolkozik.


Orosz Viktória

Orosz Viktória vagyok Balogh Brigitta személyi asszisztense.

Fő feladataim közé sorolhatjuk a 3D látványtervezést, kapcsolattartás az ügyfelekkel, marketing tevékenységek elvégzése.

Maximalista ember vagyok, célom hogy a legjobb minőségű munkát adjam ki a kezemből.